Tilleggstjenester

Mye av det vi gjør på Risvollen er å legge til rette, samt sørge for at alle beboere får sine behov dekket. Det gjør vi ved å knytte oss til mange flinke samarbeidspartnere som blant annet kan levere middag på døren og klippe hår når det behovet melder seg.

Frisør/fotpleie/massasje

Risvollen tilbyr formidling av mobile fotpleie- og frisørtjenester. Enten kan behandlingen foregå i egen leilighet eller i Risvollens herskapelige hovedhus. Vi har lang erfaring med denne typen tjenester og våre beboere er svært fornøyde.

Middagsservering

Via vårt samarbeidskjøkken i Silurveien leverer vi middag daglig til våre beboere. Menyen er varierende, men tar utgangspunkt i norsk husmannskost. Det blir servert næringsrike og mettende retter med sunne og gode råvarer. Menyen blir presentert av våre ansatte som tar imot bestillingen. Antall middager per uke fastsettes i samarbeid med beboeren utifra ønske etter meny. Kontakt oss for mer informasjon.

Vaskebud

Risvollen hjelper deg med å organisere tøy som skal vaskes om ønskelig. Vaskebudet henter tøyet i sekker og leverer nyvasket tøy på døren få dager etter.

Risvollen videreformidler privat renholder til din leilighet ved behov.

Private arrangementer

Med over hundre års ærverdig historie i veggene, er det lagt til rette for selskaper av fineste sort i Risvollen Selskapslokaler. Dersom du er beboer eller pårørende kan du arrangere private sammenkomster her. Vi bistår med borddekking, blomster og mat etter avtale.