Omsorg med et smil

Våre ansatte brenner for omsorg. Vi jobber kontinuerlig med å finne nye løsninger som kan gjøre hverdagen til våre beboere enklere.

Kvalifiserte ansatte

Vi ansetter medarbeidere med relevant kompetanse innen helse og omsorg. Her møter du kvalifiserte og vennlige ansatte.

Et varmt miljø

Vi lytter til våre leietakere og deres pårørende for et optimalt alternativ på Risvollen.

Et profesjonelt og innbydende hjem

Vi ansetter medarbeidere med relevant kompetanse innen helse og omsorg. Men viktigst av alt er de ansattes motivasjon til å utøve service og omsorg for våre beboere. Vi brenner for eldreomsorg.

Fra venstre: Bente Hansen, Hege Hjelén, Amanuel Asrat, Julie Isaksen og Lena Bastiansen

Bente Hansen

Miljøarbeider

Bente har erfaring fra servicebransjen og omsorgsyrket.Hun jobber deltid på Risvollen.

Bente har overblikk og sansen for detaljer. Hun sørger alltid for delikat og smakfull mat, noe våre beboere verdsetter høyt. Bente er opptatt av kvalitet og god service på tjenesten hun leverer når hun er på jobb.

Hege Hjelén

Miljøarbeider

Hege har lang erfaring i å jobbe med mennesker, på ulike arenaer. Hun har blant annet erfaring fra apotek og helsekost og har arbeidet med mennesker med ulike funksjonshemminger. Hun studerer Psykoterapi ved siden av jobben.

Mellommenneskelige relasjoner har alltid opptatt henne. Hun ønsker å bidra til at mennesker får økt livskvalitet gjennom å være et tilstedeværende, lyttende og omsorgsfullt medmenneske. Og så er hun veldig glad i å lage mat, som skal se god ut, smake godt og gjøre godt.

Amanuel Asrat

Miljøarbeider

Amanuel, kalt Aman av ansatte og beboere, har vært ansatt siden 2012 og hatt jobben ved siden av sine it-studier. Risvollens beboere setter stor pris på vår smilende medarbeider som alltid stiller opp for små og store gjøremål.

Julie Isaksen

Daglig leder og sykepleier

Julie har ansvar for den daglige driften av Risvollen. I tillegg til en sykepleierutdanning ved Lovisenberg diakonale høyskole, har hun 15 års erfaring innenfor både kommunal og privat eldreomsorg.

Hennes hjertesak er eldreomsorg. Ved Risvollen har hun i samarbeid med Merkantilbygg AS utformet et fullservicekonsept. Hun er opptatt av å møte beboernes individuelle behov,  og å legge til rette for valgfrihet. Ved siden av å være  daglig leder, bruker Julie sin sykepleierkompetanse i møte med de eldre.

Lena Bastiansen

Miljøarbeider

Lena er utdannet hjelpepleier med videreutdannelse i psykiatri. Hun har vært fagutdannet siden 1986 og har jobbet innenfor helse i alle år, blant annet i spesialisthelsetjenesten og kommunehelsetjenesten.

Hun har lang erfaring med mennesker, og har de siste fire årene arbeidet som assisterende driftsleder. Hun har også ansvar for kulturelle aktiviteter ved Risvollen.

Musikk og kultur spiller en viktig rolle i Lenas liv. Hun har tidligere hatt sitt eget verksted, der hun arbeidet med skulpturer og glasskunst.  Lena er opptatt av helhetlig tenking rundt trygghet i alderdommen. Hun er tilgjengelig om du har behov for tilretteleggelse i hverdagen, eller ved akutte behov og sykdom.