Fra venstre: Hege Hjelén, Bente Hansen, Amanuel Asrat, Julie Isaksen og Lena Bastiansen

Ansatte

Vi ansetter medarbeidere med relevant kompetanse innen helse og omsorg. Men viktigst av alt er de ansattes motivasjon til å utøve service og omsorg for våre beboere. Vi brenner for eldreomsorg.

Omsorg med et smil

Våre ansatte brenner for omsorg. Vi jobber kontinuerlig med å finne nye løsninger som kan gjøre hverdagen til våre beboere enklere.

Kvalifiserte ansatte

Vi ansetter medarbeidere med relevant kompetanse innen helse og omsorg. Her møter du kvalifiserte og vennlige ansatte.

Et varmt miljø

Vi lytter til våre leietakere og deres pårørende for et optimalt alternativ på Risvollen.

Julie Isaksen
Daglig leder og sykepleier

Julie har ansvar for den daglige driften av Risvollen. I tillegg til en sykepleierutdanning ved Lovisenberg diakonale høyskole, har hun 15 års erfaring innenfor både kommunal og privat eldreomsorg.

Hennes hjertesak er eldreomsorg. Ved Risvollen har hun i samarbeid med Merkantilbygg AS utformet et fullservicekonsept. Hun er opptatt av å møte beboernes individuelle behov, og å legge til rette for valgfrihet. Ved siden av å være daglig leder, bruker Julie sin sykepleierkompetanse i møte med de eldre.


Bente Hansen

Miljøarbeider

Bente har erfaring fra servicebransjen og omsorgsyrket.Hun jobber deltid på Risvollen.
Bente har overblikk og sansen for detaljer. Hun sørger alltid for delikat og smakfull mat, noe våre beboere verdsetter høyt. Bente er opptatt av kvalitet og god service på tjenesten hun leverer når hun er på jobb.

Amanuel Asrat
Miljøarbeider

Amanuel, kalt Aman av ansatte og beboere, har vært ansatt siden 2012 og hatt jobben ved siden av sine it-studier. Risvollens beboere setter stor pris på vår smilende medarbeider som alltid stiller opp for små og store gjøremål.

Lena Bastiansen
Miljøarbeider

Lena er utdannet hjelpepleier med videreutdannelse i psykiatri. Hun har vært fagutdannet siden 1986 og har jobbet innenfor helse i alle år, blant annet i spesialisthelsetjenesten og kommunehelsetjenesten.

Hun har lang erfaring med mennesker, og har de siste fire årene arbeidet som assisterende driftsleder. Hun har også ansvar for kulturelle aktiviteter ved Risvollen.

Musikk og kultur spiller en viktig rolle i Lenas liv. Hun har tidligere hatt sitt eget verksted, der hun arbeidet med skulpturer og glasskunst. Lena er opptatt av helhetlig tenking rundt trygghet i alderdommen. Hun er tilgjengelig om du har behov for tilretteleggelse i hverdagen, eller ved akutte behov og sykdom.

Agnete Tanberg
Ansvarlig for servering

Agnethe er utdannet spebarn og barselpleier og begynte sin karriere innen helse og omsorg med de aller minste i 1984.

Etter dette har hun jobbet i bolig, rehabilitering, spesialisthelsetjenesten, sykehjem, dagsenter og mange år i hjemmesykepleien. I tillegg har hun vært leder for en cafe i regi av kirkens bymisjon.

Agnethe brenner for eldreomsorg og har en lidenskap for mat. Hun er ansvarlig for serveringen ved bruket og det til stor glede for våre beboere.

Dufter det hjemmebakt en lørdag på Risvollen – er det trolig Agnethe som har svingt seg rundt og satt en deig. Våre eldre får en gledelig smakfull overraskelse.