Alle Risvollens private leiligheter har entré, stue med utgang til stor, sydvendt veranda, åpen kjøkkenløsning, soverom og delikat bad. De er utstyrt med opplegg til TV og internett, og lagt opp slik at de er lette å bevege seg rundt i. I tillegg får hver boenhet en egen bod i hovedhuset. Parkeringsplass kan påregnes.

Rundt leilighetene og hovedhuset ligger en stor hage der leietakerne har muligheten til å slappe av. Vedlikehold blir godt ivaretatt av Risvollens vaktmester og gartner. Gangveien mellom paviljongene har varmekabler og er derfor isfrie vinterstid. 

Risvollens unike grøntarealer vil gi deg en følelse av at du bor i en grønn oase. Dyrelivet er absolutt til stede. Bli ikke overrasket om du ser både rådyr og ekorn daglig.

Planteninger

Trykk på tegningene for å gjøre dem større.

Be om pristilbudRisvollens private svømmebasseng

Som leietaker hos Risvollens private eldreboliger kan du snart nyte Risvollens private svømmebasseng. Risvollen er i gang med prosessen med å etablere innendørs behandlings basseng på eiendommen. Bassenget er primært til bruk for våre beboere på daglig basis. Våre ansatte har kurs og nødvendig kompetanse om eldre og trening i basseng. Vi vil ukentlig arrangere bassengtrening som et ledd i vår faste aktivitetsplan.

Hovedhuset

Risvollens ærverdige hovedhus har stått på tomten siden 1897 og har siden den gang huset mange interessante personligheter.

I hovedhusets storstue kan man nyte en kopp kaffe mens man leser dagens ferske aviser eller hviler blikket på utsikten over Oslofjorden. Relasjoner knyttes og gode samtaler etableres. Risvollen har også et flott bibliotek og en koselig peisestue.