Leilighetene

Solrike leiligheter
med utsikt over Oslo

Alle Risvollens private leiligheter har entré, stue med utgang til stor, sydvendt veranda, åpen kjøkkenløsning, soverom og delikat bad. De er utstyrt med opplegg til TV og internett, og lagt opp slik at de er lette å bevege seg rundt i. I tillegg får hver boenhet en egen bod i hovedhuset. Parkeringsplass kan påregnes.

Rundt leilighetene og hovedhuset ligger en stor hage der leietakerne har muligheten til å slappe av. Vedlikehold blir godt ivaretatt av Risvollens vaktmester og gartner. Gangveien mellom paviljongene har varmekabler og er derfor isfrie vinterstid. 

Risvollens unike grøntarealer vil gi deg en følelse av at du bor i en grønn oase. Dyrelivet er absolutt til stede. Bli ikke overrasket om du ser både rådyr og ekorn daglig.

Standard leiligheter

Kjøkken

Nyere kjøkken fra HTH som er tilknyttet stuen.

Stue

Romslig stue, med solrik vestvendt terrasse.

Bad

Nyrenovert og oversiktlig bad der man enkelt kan navigere seg

Soverom

Lyst og romslig soverom med plass til 160 seng

Vaskerom

Vaskerommet ligger vegg i vegg med badet

Garderobe

Leiligheten har garderobe og vaskerom i ett.

Bod

Alle leiligheter har egen bod i hovedhuset

Veslevollen

Et nyrenovert hus med to leiligheter. Leilighetene her er litt større og er et godt alternativ til ektepar

Plantegninger

Trykk på knappene for å se plantegninger.
Veslevollen er et godt alternativ for ektepar.

Tilgang til hovedhuset

Risvollens hovedhus sto ferdig i 1897, og har blant annet huset sønnen til Ibsen, datteren til Bjørnstjerne Bjørnson og familien Aspelin.
Risvollens hovedhus er åpent for beboere alle hverdager mellom 07.00 – 19.00. Her kan beboerne lese ferske aviser og sosialisere med hverandre, mens de nyter utsikten over Oslofjorden. Her finner du også en hjemmekoselig peisestue, et enormt bibliotek, en frodig sommerhage, og et stort kjøkken. Det blir servert lunsj i hovedhuset alle hverdager.