Bo ved Risvollen

Ved Risvollen Private eldreboliger tilbyr vi et omsorgsboligkonsept som er ganske unikt i Norge. Med hovedfokus på omsorg og trygghet, fantastiske og dedikerte ansatte og et stort aktivitetstilbud kan vi tilby de eldre, som verdsetter sin uavhengighet, et varmt og flott sted å både bo og leve.

SOM BEBOER VED RISVOLLEN ER FØLGENDE INKLUDERT:
 • Flotte, nyrenoverte leiligheter med vestvendte terrasser
 • Helsepersonell
 • Trygghetsalarm fra Doro m/ GPS
 • Aktiviteter og måltid alle hverdager
 • Hyggelige og sosiale omgivelser
 • Vaktmester-, gartner- og snømåketjenester
 • Bistand med søknader om kommunale tjenester
 • Hovedhus med lekker storstue og tilgang til bibliotek
 • Tilleggstjenester som innkjøpshjelp, frisør og fotpleie
 • Koordinering av tilleggstjenester
 • Pårørendestøtte

Vi ønsker å jobbe for at våre eldre skal kunne engasjere seg, nyte, uttrykke, lære og sosialisere seg i en hverdag med rammer av omsorg og trygghet. Risvollen er den ideelle løsningen for eldre som verdsetter sin uavhengighet, men trenger hjelp med daglige aktiviteter.

Ansatte

Våre ansatte er utdannet helsefagarbeidere og har en stor omsorg og varme i seg. Med et vennlig smil bistår de beboere og pårørende i alt fra større praktiske gjøremål, til små og store hverdagsutfordringer.

Les mer >

Pleie og omsorg

På Risvollen tilbyr vi pleie- og omsorgstjenester. Skulle behovet melde seg er det tilgang på sykepleier, ellers vil det alltid være mulig å få tak i en av våre ansatte på hverdager fra 07-19.

Leilighetene

Våre leiligheter er moderne med praktiske planløsninger tilrettelagt for de eldre. Boligene har sydvendte terrasser, hvorav noen også har utsikt over byen og Oslofjorden. TV, internett, hvitevarer og bod er inkludert.

Les mer >

Området

Risvollen Private Eldreboliger ligger i Heyerdahls vei 3a, på idylliske Slemdal. Det er en kort spasertur til tilbud som matbutikk, apotek og offentlig kommunikasjon.

Tilgang til hovedhuset og daglige aktiviteter.

Risvollens hovedhus sto ferdig i 1897, og har blant annet huset sønnen til Ibsen, datteren til Bjørnstjerne Bjørnson og familien Aspelin.
Risvollens hovedhus er åpent for beboere alle hverdager mellom 07.00 – 19.00. Her kan beboerne lese ferske aviser og sosialisere med hverandre, mens de nyter utsikten over Oslofjorden. Her finner du også en hjemmekoselig peisestue, et enormt bibliotek, en frodig sommerhage, og et stort kjøkken. Det blir servert lunsj i hovedhuset alle hverdager.

Vi arrangerer daglige aktiviteter som trim, kunst- og kulturaktiviteter, tradisjonelle arrangementer rundt høytider, utflukter mm. I tillegg serveres det et måltid hver ukedag tilknyttet dagens aktivitet. Eksempler på aktiviteter er quiz, hobbygrupper, herrelag, damelag, gåturer, hagestell, bakegrupper, sang- og diktsamlinger, kino, seniorshop, bridge, trim i sal, nyhetsgrupper, bokgrupper og foredrag.