Home care: Combining Affordability and Convenience

Det gode liv på Risvollen

Kjenner du en som ønsker å leve det gode liv på sine eldre dager? Våre ansatte brenner for eldreomsorg. Vi jobber kontinuerlig med å finne nye løsninger som kan gjøre hverdagen til våre beboere så god som mulig.

Omsorg

For å gi beboerne våre en fin start på dagen, ringer vi alle som vil det og ønsker dem en god morgen. Hvis det er noe spesielt, tar vi det med én gang. Da slipper beboerne å vente på hjemmesykepleien. Vi er også opptatt av at beboerne skal få minst én klem hver dag.

Luksus

Beboerne på Risvollen har tilgang til frisør og fotpleie, og snart kommer det et nytt spa-tilbygg på eiendommen. Her skal vi ha et behandlingsbasseng som holder 30 grader, samt trimrom og velværerom.

Aktiviteter

Livet er her og nå, og det er aldri for sent å skaffe seg en ny hobby. Risvollen private eldreboliger arrangerer ulike aktiviteter hver dag, som for eksempel dikt- og sangsamlinger, bakegrupper, hagestell, trim i sal, kunst- og kulturaktiviteter, bridge, quiz, herrelag og damelag.

Temakvelder

Er du på jakt etter en løsning for eldre som ikke er ferdige med å utforske og lære nye ting? På Risvollen private eldreboliger arrangerer vi ulike kurs og temakvelder i tråd med beboernes ønsker. Vi er også i gang med å etablere faste, sosiale grupper. I gruppene diskuterer vi blant annet nyhetsbildet og litteratur, eller har en fransk vinaften på terrassen.

Hjemmekoselige omgivelser

Det er flere beboere som har bodd på Risvollen i mange, mange år. Vi har også et ektepar i en av de største leilighetene. Alle de private leilighetene har entré, stue med utgang til sydvendt veranda, åpen kjøkkenløsning, soverom og delikat bad. I Risvollens herskapelige hovedhus, der vi samles til lunsj hver dag, finner du blant annet en hjemmekoselig peisestue, et enormt bibliotek, en frodig sommerhage, og et stort kjøkken.

Trygghet

Beboerne har krav på det samme tilbudet her som hvis de bor hjemme med hjemmesykepleier. Noen har også privat hjemmesykepleie. Som en ekstra trygghet har beboerne en alarm som betjenes av Aleris mellom klokken 19 og 7. Resten av tiden er vi bemannet her.

Sosialt miljø

Risvollen er en god løsning for eldre som ikke er ferdige med å knytte vennskapsbånd. Her drar de på besøk til hverandre, og har et så sosialt liv som de ønsker selv.  Området rundt Risvollen gjør det enkelt å gi seg ut på minneverdige og sosiale turer. Med Holmenkollbanen rett i nærheten kan man enkelt kan unne seg en tur i operaen eller på kafé med en nabo.

Hjelp til daglige gjøremål

Beboerne får leve frie og selvstendige liv i nyoppussede leiligheter, samtidig som at de får god hjelp til daglige gjøremål. Vi gjør innkjøp for og med beboerne, om de ønsker det. De kan også bestille middag og få den levert på døren.

 

Kontakt oss for en privat visning.